Calendari solidari 2019

Benvolgudes famílies,

Ja sabeu que un dels nostres projectes més destacats és l’edició del calendari solidari, i ja estem treballant en el del proper 2019. La part més important d’aquest calendari és la participació dels nens i nenes de l’escola, i enguany hem decidit que en comptes de dibuixos us demanarem que feu manualitats. Bona part del canvi és deu a la tria de l'entitat que aquest any serà la beneficiària del calendari, l’associació ecologista Limnos.

Limnos, Associació de Defensa del Patrimoni Natural del Pla de l’Estany, treballa des del 1987 per defensar el patrimoni natural de la comarca, donar informació i recomanacions sobre qüestions que afectin el medi ambient, i denunciar totes les irregularitats que detectin al nostre entorn natural.

En aquesta ocasió, en comptes de fer dibuixos, us demanem que els vostres fills i filles fabriquin un objecte amb material reciclat, hi feu una fotografia sobre un fons blanc i l’envieu al mail ampaboragran@gmail.com. Teniu temps per enviar les fotografies fins el dilluns 12 de novembre. Guardeu bé l’objecte que heu fabricat perquè més endavant us el demanarem per poder-lo exposar.

Feu treballar la imaginació, esperem els vostres treballs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.