Casal de Nadal


Benvolgudes famílies,

Aquestes vacances de Nadal us oferim novament una proposta de casal. El conduiran La Laura Solà i en Joan Ricard i consistirà en una seguit de tallers temàtics, cada dia diferents, entre els que podreu escollir quins són els que més agraden als vostres fills i filles. Els nens i nenes es poden apuntar als tallers separadament, segons els seus gustos i preferències.

Els tallers es faran els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i 2, 3, 4 i 7 de gener de les 9h a 13h a les instal·lacions de l’escola Bora Gran. Hi poden assistir els nens des de P3 fins a 6é. Per facilitar la organització s’ha de fer la inscripció a aquests tallers, que tindran un preu de 8 euros cada un per nen. Per les famílies que no són sòcies de l’AFA, el preu s’apuja dos euros per taller. Les inscripcions i el pagament s’han de fer a l’estanc Ayats entre l’3 i el 18 de desembre. Per poder realitzar cada taller cal un mínim de deu nens inscrits. En cas que us sortís alguna urgència o imprevist i hagueu d’apuntar algun nen o nena més tard d’aquest termini i fins el 21 de desembre, el preu serà de 10 euros per taller pels socis de l’AFA i 12 pels no socis.

Els tallers que us proposem són els següents:

Dilluns 24 de desembre
Ornaments de l’arbre de Nadal i postals
Dijous 27 de desembre
Carta als Reis
Divendres 28 de desembre
Gimcana o joc de pistes
Dilluns 31 de desembre
Preparació del 2019
Dimecres 2 de gener
Pasta de sal i jocs al pavelló
Dijous 3 de gener
Fem el fanalet
Divendres 4 de gener
Porta espelmes i gimcana
Dilluns 7 de gener
Jocs i manualitats

Us esperem a tots als tallers de Nadal de l’AFA de l’escola Bora Gran de Serinyà, recordeu que heu de fer les inscripcions i el pagament a partir del 3 de desembre i fins el dia 18 del mateix mes a l’estanc Ayats.

La junta de l’AFA de l’escola Bora Gran de Serinyà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.