Portes obertes a les activitats extraescolars


Benvolgudes famílies,

La setmana vinent, del 27 al 31 de maig, serà la última de les activitats extraescolars d’aquest curs. Per això, durant tota la setmana farem portes obertes a les activitats. A la última mitja hora de cada classe, que es faran en el seu horari i espai habitual, els pares, mares i familiars podrem entrar a veure que han estat treballant els nostres fills i filles. També podem anar a veure les activitats encara que no hi participin els nostres fills o filles, i així sabrem si ens agraden de cara al curs vinent.

DILLUNS tenim jocs de taula on podrem jugar tots junts, i a la tarda l’anglès de tercer i quart i els progressos dels nostres petits artistes de circ.

DIMARTS a la tarda l’anglès de primer i segon i hip hop on veurem el ball que ens han preparat.

DIMECRES podrem veure les manualitats que fan a plàstica, a mecanografia veurem com han avançat durant el curs, al taller de cançons i danses tradicionals sentirem i veurem tot el que han après, i a la tarda els més menuts ens ensenyaran la feina que fan  a anglès.

DIJOUS tornarem a tenir plàstica.

I DIVENDRES els alumnes de judo ens ensenyaran les seves tècniques.

Pel que fa a teatre, el proper 6 de juny fan una representació a dos quarts de set de la tarda al Teatre Municipal de Banyoles on tots podrem veure la funció que han preparat.

Els alumnes de hip-hop també ens mostraran un dels balls que han après el proper 1 de juny en un acte a la Plaça Major de Banyoles. De seguida que sapiguem l’hora us ho direm.

Finalment, pels pares i mares que no pugueu venir a les jornades de portes obertes, des de l’AFA farem fotografies i vídeos que després penjarem al nostre bloc.

Us hi esperem a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.