Informacions d'inici del curs 2019:2020: servei Bon Dia i menjador


Benvolgudes famílies,

Us volem informar que el servei de menjador i el servei Bon Dia funcionaran ja des del primer dia de curs, el 12 de setembre. Al servei Bon Dia hi tindrem aquest curs la Mar Cabello, que s’incorpora al nostre equip de monitors. La Mar està estudiant Educació Infantil i ha treballat de monitora de lleure, casals, menjador i monitora de patinatge. La Mar serà també monitora de menjador juntament amb l’Anna, la Carme i en David, que ja coneixeu del curs passat. La cuinera és, un curs més, la Dolors.

Pel que fa al servei Bon Dia, hi ha l’opció de deixar els nens a les 8 o a 2/4 de 9. Els preus són:
20 euros tot el mes de 2/4 de 9h a les 9h
30 euros tot el mes de 8h a 9h
2,5 euros dies esporàdics de 2/4 de 9h a les 9h
3,5 euros dies esporàdics de 8h a 9h

Pel que fa al menjador, els alumnes de P-3 no s’hi poden quedar a dinar la primera setmana. Els preus són 5,75 euros per dia pels alumnes fixos i 6 euros per als esporàdics. Es pot pagar comprant tiquets a la secretària de la mateixa escola (6 euros) o bé per rebut bancari que passem a l’inici del mes següent.

En cas que necessiteu els impresos per apuntar els vostres fills/es o que tingueu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a l'adreça de correu electrònic ampaboragran@gmail.com

La junta de l’AFA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.