Festa de primavera



Des del Grup de Treball per la Convivència format per representants de l’escola Bora Gran, l’AFA, les famílies i l’ajuntament volem fer-vos una proposta per compartir una tarda pares, mares, fills, filles, germans, germanes, mestres de l’escola i tothom que ho vulgui. Es tracta de la festa de la primavera,      donarem la benvinguda a aquesta estació decorant l’escola. Un dels principals objectius de la iniciativa és que les mares i pares, les famílies en general, puguem participar de les activitats que les nostres filles i fills fan a l’escola.

La festa serà el divendres 22 de març entre les 15:30 h i les 18 h. Durant aquesta tarda les famílies podrem entrar dins l’escola i, conjuntament amb els alumnes i mestres, participar de diferents tallers per fabricar elements que decoraran l’escola per celebrar l’inici d’una nova estació. Els tallers es faran amb alguns materials reciclats, i per això també demanem la vostra col·laboració portant a l’escola:

·         Taps de plàstic de diferents mides.
·         Càpsules de cafè buides i netes.
·         Ampolles d’aigua de 1’5 L

Podeu deixar aquest material sota el porxo de les aules de primària, ho trobareu indicat, fins el dijous 21.

A partir de les 16:30 h els alumnes podran gaudir d’un berenar ofert pels alumnes de sisè per recollir diners pel seu viatge de final de curs. A més a més, l’AFA vendrà plantes, també per recollir fons per les activitats que organitza.

Us hi esperem!!!  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.