Casal de Setmana Santa


Benvolgudes famílies,

Aquestes vacances de Setmana Santa us oferim de nou una proposta de casal. Com ja hem anat fent en els darrers anys,  els nens i nenes es poden apuntar per dies separats. Com a novetat, aquest any els socis de l’Afa que s’apuntin a tots els dies tindran un preu especial. Igual que el passat Nadal, els tallers els impartirà la Laurà Solà i en Joan Ricard.

Els tallers es faran des del dilluns 15 al dijous 18 d’abril de les 9h a 13h a les instal·lacions de l’escola Bora Gran. Hi poden assistir els nens des de P3 fins a 6é. Per poder-hi participar els nens i nenes s’han d’inscriure abans del 3 d’abril retornant aquest imprès omplert al mail ampaboragran@gmail.com i fent un ingrés amb l’import corresponent al compte corrent ES07 0081 1717 1100 0101 6903 fent constar el nom del nen o nena. Els socis de l’AFA que vulguin inscriure’s a tots els dies tenen un preu especial de 25 euros per tots quatre. Si els voleu inscriure només a determinats dies, el preu és de 8 euros pel socis de l’Afa i 10 pels no socis per dia. Si en algun dels tallers no hi ha un mínim de deu nens inscrits ens veurem obligats a suspendre’l. Si això passa informarem amb temps a les famílies i retornarem els diners.


Nom del nen/a:                                                                                           Curs:
Dilluns 15 d’abril

Dimarts 16 d’abril

Dimecres 17 d’abril

Dijous 18 d’abril

OFERTA socis Afa tota la setmana




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.