Intercanvi d'espardenyes per la Festa del Roser


Benvolgudes famílies,

L’AFA de l’escola Bora Gran disposa d’un banc d’espardenyes de betes perquè les famílies les puguem intercanviar i utilitzar per la Festa del Roser.

El divendres 3 de maig a la tarda serem al portal a l’hora de sortida de l’escola i fins a les sis de la tarda. Tothom que tingui espardenyes de betes que ja no vagin bé i estiguin en bon estat les pot portar, i si en tenim unes del número que necessita les podrà intercanviar. Si no teniu espardenyes però en necessiteu, podeu venir a mirar si tenim les que us van bé i us les podreu emportar pagant una fiança de deu euros. Quan les torneu us tornarem els deu euros. Totes les espardenyes que tinguem un cop passada la festa les guardarem per tornar a fer intercanvi l’any vinent.

Recordeu, serem el divendres 3 de maig a la sortida de l’escola. En cas que aquest dia no pugueu venir però necessiteu espardenyes ens ho podeu fer saber enviant-nos un correu electrònic a l’adreça ampaboragran@gmail.com.

Esperem la vostra col·laboració i esperem poder-vos ajudar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.