Casal de Nadal


Benvolgudes famílies,

Aquestes vacances de Nadal us oferim novament una proposta de casal. El conduiran La Laura Solà i en Joan Ricard i consistirà en una seguit de tallers temàtics, cada dia diferents, entre els que podreu escollir quins són els que més agraden als vostres fills i filles. Els nens i nenes es poden apuntar als tallers separadament, segons els seus gustos i preferències.

Els tallers es faran els dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener de les 9h a 13h a les instal·lacions de l’escola Bora Gran. Hi poden assistir els nens des de P3 fins a 6é. Per poder-hi participar els nens i nenes s’han d’inscriure abans del 13 de desembre retornant aquest imprès omplert al mail ampaboragran@gmail.com i fent un ingrés amb l’import corresponent al compte corrent ES07 0081 1717 1100 0101 6903 fent constar el nom del nen o nena i que és pel Casal de Nadal. El preu és de 8 euros cada dia pel socis de l’AFA i 11 euros cada dia pels no socis. Si els apunteu quatre o més dies, el preu serà de 6 euros cada dia pels socis de l’AFA i 9 euros cada dia pels no socis.

Els tallers que us proposem són els següents:


Dilluns 23 de desembre
Ornaments de l’arbre de Nadal i postals
Dimarts 24 de desembre
Busquem i creem el nostre tió
Divendres 27 de desembre
Gimcana amb jocs i manualitats
Dilluns 30 de desembre
Decoració de la plaça de l’Ajuntament
Dimarts 31 de desembre
Preparació del 2020
Dijous 2 de gener
Fem el fanalet
Divendres 3 de gener
Fem el fanalet

Us esperem a tots als tallers de Nadal de l’AFA de l’escola Bora Gran de Serinyà, recordeu que heu de fer les inscripcions i el pagament abans del 13 de desembre.

La junta de l’AFA de l’escola Bora Gran de Serinyà


Nom del nen/a:                                                                                           Curs:
Dilluns 23 de desembre

Dimarts 24 de desembre

Divendres 27 de desembre

Dilluns 30 de desembre

Dimarts 31 de desembre

Dijous 2 de gener

Divendres 3 de gener





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.