Presentació del calendari solidari 2020


Benvolgudes famílies,

L’AFA de l’escola Bora Gran ja té llest el calendari solidari per l’any 2020. En aquesta ocasió el calendari porta per lema “NO HI HA PLANETA B”, i els alumnes de l’escola que hi han participat han fet treballs amb un lema o una acció per lluitar contra l’emergència climàtica. D’aquesta manera volem sumar-nos a les nombroses iniciatives que s’estan duent a terme arreu per reclamar una nova consciència mediambiental. Els beneficis obtinguts amb la venda del calendari aniran destinats a organitzar accions en aquest sentit, i també serviran per al viatge de final de curs dels nens i nenes de sisè.

Aquest dijous 5 de desembre farem la presentació del calendari a les 18h a la sala de lectura Francesca Bartrina de Can Xerric. Durant l’acte explicarem la lluita que ha engegat la persona que ha inspirat el nostre calendari, la Greta Thundberg, i parlarem de l’emergència climàtica. A més, exposarem els treballs presentats pel calendari a aquesta sala. Aquest mateix dia posarem també el calendari a la venda



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.