Carnestoltes 2020


Benvolgudes famílies,

El proper dissabte 22 de febrer celebrarem la festa de Carnestoltes. L’AFA i els nois i noies de l’esplai Somiatruites us hem preparat les següents activitats:

A les quatre ens trobarem a la plaça de l’Ajuntament per començar la rua a dos quarts de cinc. La rua acabarà al pavelló on hi haurà jocs, concurs de disfresses, música i berenar per a tothom.

Enguany el tema del Carnestoltes és LA MÚSICA. Per això animem a tots els nens i nenes i també als pares a preparar balls i coreografies. Per grup, podeu gravar un vídeo ballant una cançó i el dia del Carnestoltes el projectarem. Els vídeos els podeu enviar per correu electrònic a l’adreça electrònica dels Somiatruites, somiatruitesserinya@gmail.com. En cas que la gravació pesi molt, podeu utilitzar per enviar-ho a aquesta mateixa adreça la pàgina web de wetransfer, que és gratuïta. Hi podeu arribar a través del següent enllaç: https://wetransfer.com/.

Si us hi atreviu, en comptes de gravar el vídeo podeu fer el ball en directe al pavelló. Els pares, mares, avis, àvies, germans, germanes, tiets, tietes i tothom que ho vulgui pot participar també en aquests balls.

Com en els darrers anys, els nens i nenes que vulguin podran participar al concurs amb el que es premiaran les millors disfresses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els missatges han de ser constructius, en cas contrari els administradors els podran esborrar. Us agrairíem que us identifiquéssiu amb el vostre nom.